Menu Close

Recreatieteam

Logo Recreatieteam

Al meer dan 35 jaar staat buurthuis “de Pit” in Goes-Zuid bekend om de kinder- en jeugdactiviteiten.

In het begin van de jaren negentig van de vorige eeuw werd de toenmalige werkgroep bijzondere activiteiten omgedeoopt tot Recreatieteam “de Pit”. Sindsdien werden tal van nieuwe activiteiten ontwikkeld.
Jeugdkampen voor kinderen van 12 tot en met 16, de jongerencomputerclub, “Pittige middagen” met spel en avontuur; te veel om op te noemen.
Verschillende malen haalde Recreatieteam “de Pit” het nieuws (in de krant, en zelfs op radio en televisie) met haar verrassende activiteiten!

Recreatieteam “de Pit” bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers. Bij de verschillende activiteiten die er jaarlijks georganiseerd worden, worden zij geholpen door meer dan vijftig (jeugd)vrijwilligers. Het recreatieteam maakt ook gebruik van werkgroepen die over specifieke activiteiten brainstormen en die verder uitwerken.

Het team als geheel wordt gecoƶrdineerd door Anneke, Ronny en Edwin.

We vinden het erg leuk dat steeds meer kinderen en jongeren de weg naar “de Pit” weten te vinden. De activiteiten van het recreatieteam zijn inmiddels bekend bij honderden kinderen in Goes en ver daarbuiten.

Zin in iets leuks?

Met Recreatieteam “de Pit” hoef je je niet te vervelen! Vaak bouwen we spontaan ontstane ideeĆ«n om tot verrassende activiteiten. De folders hiervan worden veelal verspreid via de basisscholen in Goes-Zuid. Houd deze dus in de gaten!